Meet Toshio Tanahashi, the veg whisperer who’ll bring peace to your kitchen and leave you feeling healthier than ever

See on Scoop.itVeille Scientifique Agroalimentaire – Agronomie

When I visit any country, the first thing I do is go to market to say hello to the vegetables,’ says Japanese chef Toshio Tanahashi. He’s not joking. ‘It’s very important. 

More important than meeting people.’ Tanahashi practises shojin ryori, the Japanese name for a form of Buddhist cuisine that adds a spiritual dimension to cooking. 

 He has almost cult status in Japan as one of its few masters, is revered globally for his approach by chefs such as Alain Ducasse, and is seriously devoted to vegetables.

from Tumblr http://ift.tt/2iJtO6t
via IFTTT

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s